Kako Anđeli čuvari komuniciraju sa nama?

Anđeli čuvari su duhovna bića koja su sa nama od dana kada smo rođeni. Oni su tu da nas vode, pazeći na nas i naše izbore. Tu su da nas podrže u ovom fizičkom svetu.
Kao božanska bića, oni obično ne koriste ljudski jezik za “razgovor” sa nama. Umesto toga koriste različite znakove da bi nas upozorili da su u našoj blizini. Više o tome u tekstu koji sledi.

Znaci koji ukazuju na prisustvo Anđela čuvara

Andjeo rasirenih krila stoji iza coveka u tamnom odelu
Pošto vreme ne postoji u anđeoskim carstvima, Anđeo čuvar može biti svuda odjednom i ostaje energetski povezan sa nama tokom celog života, strpljivo čekajući pored nas, šapućući nam na uvo da je tu, ostavljajući nam male znakove koji pokazuju da je tu, grleći nas svojim krilima kada plačemo, podržavajući nas kada smo na dobrom put. Nikada nas ne napušta i nikada nismo sami.

Naš Anđeo čuvari nas bezuslovno vole i daje sve od sebe da nas zaštii. Kada smo u nevolji ili su nam potrebna njegova uputstva, on će nam poslati znakove. Mada, može nam biti teško da ih prepoznamo zbog užurbanosti svakodnevnog života. Bez upotrebe verbalne komunikacije on se telepatski povezuju sa nama, koristeći naš unutrašnji glas i čula, kako bi njegove poruke dospele do naše svesti. Više o tome pročitaj u tekstu “Kako se povezati sa svojim Anđelom čuvarom?

Pošto nas naš Anđeo čuvar poznaje tako dobro, on ima tendenciju da koristi poznati stil komunikacije koji je nama razumljiv kako bi nam saopštio svoju poruku. Što više znakova prepoznamo više ćemo podstaći našeg Anđela čuvara da uspostavlja sve više linija komunikacije između našeg fizičkog sveta i božanskog sveta.

Evo nekoliko najčešćih načina komunikacije Anđela čuvara sa nama:

Belo ptičje pero

Dva bela pticija pera padaju sa neba
Smatra se da je perje jedan od omiljenih znakova Anđela koje ostavljaju na zemlji. Možeš izabrati da veruješ da je pero koje si videla na pločniku palo sa ptice koja je proletela ili možeš verovati da je to znak da te tvoj Anđeo posmatra i da će sve biti u redu.

Perje se može pojaviti na najneobičnijim i najneverovatnijim mestima i obično se pojavi kada prolazimo kroz uznemirujuće situacije, ili je ostavljeno za nas samo da bi nas uverilo da je Anđeo tu.

Umesto da pokušavaš da rešiš zagonetku kako je došlo do toga da je na tvom radnom stolu belo pero, usredsredi se više na ono zbog čega si pod stresom koji se pojavio pre nego što si videla pero.

Poruka preko drugog čoveka

Starinski radio iz kog izlaze notne linije sa ispisanim notama

Da li si čula za frazu “sami Bog ga poslao”? Ispostavilo se da Anđeli koriste pomoć drugog ljudskog bića da nam prenesu poruku.
Primer ovoga je kada prolazimo kroz nešto neprijatno ili razmišljamo o problemu, a poznanik ili čak stranac nam priđe i kaže nešto što čudno odgovara našoj situaciji, a da se mi nikada nismo poverili tim ljudima.

Ponekad je ovo u obliku pesme koju stalno čujemo na rdiju ili čujemo nekoga u našoj blizini da je peva. To može da bude upozorenje da nešto treba da čujemo ili pak odgovor na pitanje. Na primer, neko kome je umrla draga osoba može, na pitanje da li je preminula osoba dobro, da dobije odgovor kroz pesmu „Nikad se nisam osećao tako voljeno“.

Divni mirisi koji stižu iz “vedra neba”

Prolecna ucvetala grana drveta
Ako osetiš neočekivano lep miris i ne možeš da shvatiš odakle dolazi, možda ga je Anđeo poslao da ti osveži dan.
To mogu biti prepoznatljivi mirisi voljene osobe ili miris nekog cveta u vreme kada to cveće ne cveta.

To može biti i neobično lep miris u sobi ili negde napolju, posebno gde su ti mirisi retki ili potpuno nepoznati, ali prijatni.

Kada osetiš nešto neočekivano, obrati pažnju, razmisli na šta te je to podsetilo? Odgovori na ovo pitanje i shvatićeš šta tvoj Anđeo čuvar pokušava da ti kaže.

Formacije oblaka

Na svetloplavom nebu obeli oblak koji podseca na Andjela
Kada posmatramo oblake na nebu oni uvek poprimaju oblike koje im mi dajemo. Svako ima svoje tumačenje “crteža” na nebu.
U ovim trenucima, okreni se unutra, postani svesna sadašnjeg trenutka i prilagodi se svojim čulima dok budeš posmatrač ovih paperjastih figurica na nebu. Odvoji trenutak da prepoznaš svoje misli i kako su povezane sa formacijama koje vidiš na nebu. To će ti pomoći da postaneš svesnija onoga što tvoj čuvar pokušava da ti prenese.

Promena sobne temperature

Vatra zalozena u sumi pokrivenoj snegom

 

 

 

 

 

To se događa kada se nalazimo u hladnoj prostoriji koja odjednom postane znatno toplija, iako ništa nije izazvalo porast temperature.
Obrati pažnju na ono što radiš ili misliš u tom trenutku i pokušaj da shvatiš šta je predmet tvojih razmišljanja. Ovo je takođe odlična prilika da potražiš podršku od svog Anđela čuvara.

Pojava Anđela u snovima

Andjeo belih krila stoji mkraj postelje sa belom posteljinom u kojoj spava covek

Snovi su jedan od najčešći način na koji naš Anđeo čuvar pokušava da se poveže sa nama.
Kada spavamo nismo u uobičajenom stanju razmišljanja (bujica misli), što omogućava našim Anđelima da dopru do nas lakše i mnogo jasnije Anđeo može doći sa određenom porukom ili će uticati na naše snove na suptilne načine kako bi pružio uvid ili upozorenja o stvarima koje dolaze.

Da bi se bolje setila snova zapiši ih čim se probudiš. Više o ovome u tekstu “Šta su snovi?” i u tekstu “Lucidno sanjanje – tehnika prospektivnog pamćenja“.

Bavi se svojim snovima, istražuj ih.

Neprijatan osećaj u stomaku

Crnokosi muskarac u beloj majici drzi prekrstene ruke preko zeludca sto simbolizuje bol
Anđeli mogu stimulisati tvoju čakru solarnog pleksusa (nalazi se malo iznad pupka) da ti pošalje upozorenje. Čakra solarnog pleksusa povezana je sa ličnom moći, samokontrolom i sposobnošću donošenja odluka. Više u tekstu “Čakra solarnog pleksusa – mesto unutrašnje moći“.

Ako osetiš iznenadnu mučninu, nelagodnost ili “kamen” u stomaku, nemoj to ignorisati. Anđeli ti možda šalju direktno upozorenje kroz solarni pleksus da bi ti pomogli da izbegneš nešto opasno.

Na primer, ako osetiš bolan čvor u stomaku kada stigneš na zabavu ili si u društvu određene osobe, možda si u opasnosti. U tom slučaju brzo izađi i vidi da li će ti se osećaj u stomaku smiriti. Ako nije, zamoli Anđele da ti daju snagu ili ti pošalju jasniju poruku kako bi mogla da se ponašaš u datoj situaciji.

Ako misliš da je tvoja čakra solarnog pleksusa blokirana, nauči vežbe da je deblokiraš. Više u tekstu “Kako odblokirati čakre?

Iznenadna bolest

Crtez coveka u plavim pantalonama beloj kosulji sa kravatom koji se ne oseca dobro
Ako se bolest pojavi iznenada, niotkuda, možda ti Anđeo govore da ostaneš kod kuće. Iznenadna bolest može biti božanska intervencija. Tvoj Anđeo čuvar možda pokušava da te zaštite od nečega što se dešava tog dana i želi da bude siguran da ćeš ostati kod kuće.

Ako se osećaš stvarno bolesno, nemoj izbegavati medicinsku pomoć. Možeš imati trovanje hranom ili drugu bolest kojoj je potrebno isceljenje.

Bilo da je ovo upozorenje tvojih Anđela ili ne, dobra je ideja da uzmeš slobodan dan, ostaneš kod kuće i odmoriš se.

Mehanički kvarovi

Plavokosa devojka sa rancem na ledjima gleda voz koji odlazi sa stanice
Anđeli mogu pokušati da te zaštite tehničkim problemima ili kašnjenjima. Ako si u potencijalno opasnoj situaciji, Anđeo čuvar može pokušati da te zaštiti tako što će te zadržavati zbog mehaničkog problema. U suštini, tvoj Anđeo ti kupuju vreme; tehnički problem obično nestaje čim pretnja prođe.

Na primer, tvoj telefon može iznenada da prestane da radi. Možda si na putu kući i tvoj uobičajeni izlaz je zatvoren, pa si primorana da ideš drugim putem.

Drugi, uobičajeni problemi uključuju autobuse ili vozove koji kasne, otkazane letove i slučajne greške na računaru.
Tehnički problemi mogu biti frustrirajući, ali treba biti strpljiv. Tvoj Anđeo čuvar samo pokušava da uradi ono što je najbolje za tebe.

Neobični oblici i vizije

Zivopisna mesavina boja sa preovladjujucom ljubicastom bojom
Anđeli mogu pokušati da privuku tvoju pažnju bojama ili snopoivima svetlosti. Možda ćeš videti neobične pojave kao što su uskovitlane boje, svetlucanje ili senke kada meditiraš, ili uhvatiš brze poglede na trepćuća svetla ili svetleće figure tokom dana.

Takođe, obrati pažnju na sve što vidiš u svom umu dok toneš u san. Ova iskustva nisu nužno upozorenja, ali mogu ukazivati da su tvoj Anđeo čuvar u blizini.

Veruj svojoj intuiciji i otvori svoj um u slučaju da tvoj Anđeo žele da te poseti ili direktno komunicira sa tobom. Ako se ništa ne dogodi, samo mu zahvali na zaštiti i uživaj u njegovom božanskom prisustvu dokle god traje.

Neobični zvuci u ušima

Iz ljudskoh uha izlazi simbol frekvencije zvuka
Čuti zujanje u uhu može biti znak da Anđeo pokušavaju da se povežu sa tobom. Počni da primećuješ kada se ovo dešava i vidi da li možeš pronaći obrazac. Da li se to uvek dešava u određeno doba dana ili kada si pod stresom? Možda te tvoj Anđeo čuvar podseća da se smiriš. Imaj na umu da, ako ovo zujanje potraje satima, to može biti medicinski problem.

Iznenadne fizičke senzacije

Covek u sivom sakou drzi prekrstene ruke u predelu srca sa pogledom naviše i nacrtanim srcima koja izlaze iz njegovog srca
Obrati pažnju na intenzivne emocije ili fizičke senzacije koje se pojave neočekivano, niotkuda.

Anđeo čuvar može pokušati da privuče tvoju pažnju fizičkim senzacijama kao što su peckanje, trnci, toplina koja se širi tvojim telom ili lagani dodir na tvojoj koži. Možeš se bez razloga naježiti ili osetiti blagi povetarac oko sebe.

Neki ljudi mogu osetiti kako ih obuzima, ničim izazvani, neodoljivi osećaj ljubavi i sigurnosti.

Takođe, možeš osetiti “nečije”, opipljivo prisustvo u prostoriji u kojoj si. Osećaš da je još neko tu, sa tobom.

Ovakve poruke se najčešće javljaju kada prolazimo kroz teške ili tužne događaje.

Anđeoski brojevi

Beli Andjeo na nebu okruzen visecifrenim belim brojevima
Ako učestalo viđaš iste brojeve tokom dana na raznim mestima, to nije slučajnost. Obrati pažnju na te brojeve jer mogu biti poruka od tvog Anđela čuvara koji pokušava nešto da ti kaže. Tri ili četiri ponovljene cifre, kao, na primer, 222 ili 11:11, mogu se naći u ovim misterioznim brojevima. Takođe se mogu pojaviti u obrascima kao što su 5656 ili 789. Svaka od tih kombinacija ima svoje značenje. Opširnije o ovome u tekstu “Anđeoski brojevi i njihovo značenje” 

Još neki znaci: novčić ili više novčića na pločniku, slike ili reči na reklamnom panou, u novinama, u TV reklamama, neočekivani ukus slatkoće u ustima…

Zabavi se i uživaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *