Manifestacija novca

U realnosti, u kojoj trenutno postojimo, novac zauzima značajno mesto. Novac nam može doneti radost ali najčešće nam donosi brige – kako ga sačuvati, ako ga imamo mnogo odnosno kako doći do više novca, kada ga nemamo dovoljno.

Brige nastaju jer ne znamo, ili smo zaboravili, da posedujemo sav mentalni alat koji je potreban da bismo imali sve što želimo, pa i novac. O kojim alatima je reč govori tekst koji sledi.

Svest o blagostanju ne zna za nedostatak

Mala gigura coveka koji hoda zlatnim putem ka jarkoj zutoj svetlosti i zivopisnoj spirali energije okruzen zlatnicima i dijamantima koji padaju

Mnogi ljudi, ako ne i većina, prolazi kroz život boreći se i jureći za novcem u stalnom strahu da ga neće imati dovoljno. Šačica bogataša je sve pokupila, siromasima ostaje borba i patnja – nekako tako bi (pojednostavljeno) mogli opisati današnji odnos čoveka prema novcu i njegovoj, često grčevitoj borbi da dođe do više novca. Više o tome u tekstu “Šta je novac?“.

Međutim, nedostatak i ograničenje mogu postojati samo kada im damo prostora u našem umu. Svest o blagostanju ne zna za nedostatak i ograničenja.

Pre nego što počnemo da koristimo razne tehnike za privlačenje novca i afirmacije, odlučimo se da otklonimo sve zastore koji nas blokiraju da vidimo istinu. Širom otvorimo vrata svesnog uma i počnimo da primamo to bogatstvo.

Iza zastora su Univerzalne istine koje, ako ih poznajemo i primenjujemo, otvaraju vrata za laku i brzu manifestaciju, u ovom slučaju novca. Pa, pogledajmo koja su to Univerzalna Znanja.

Sve već postoji, sve je već kreirano

Gomila velikih zlatnih poluga okruzena zlatnim iskrama svetlosti zlatnim casama i novcanicama

Moramo krenuti od razumevanja kako ovaj Svemir radi, a radi tako da je sve već kreirano. Ovo saznanje je temelj od koga treba poći da bismo privukli bilo šta bez mnogo napora, temelj da bi povećali tok obilja (i novca).

U sadržaju takvog pogleda nema nedostatka – vidi, znaj i oseti da je sve već deo kreacije, da je sve već kreirano. Više o ovome u tekstu “Kako manifestovati željeno?

  • Znaj i neprestano osećaj da sve što želiš već je postignuto na nekom nivou, sve mogućnosti kreacije već postoje.

To je kao centalno mesto naše energije, to je kao da dolazi iz tog centra Svemira odakle privlačimo stvari (novac), umesto verovanja da postoji nedostatak stvari (novca).

Da bismo imali manje ograničenja i da bismoi kreirali više čudesnih stvari, pojava ili da bismo povećali tok obilja (novca) na dnevnoj bazi potrebno je, dakle, dolaziti iz drukčijeg temeljnog razumevanja Svemira. To znači da treba krenuti od istine da “SVE VEĆ POSTOJI“.

  • Sve što želiš već je kreirano, već se manifestovalo na nekom nivou, jer sve što može postojati, postoji.

Tako da sve što želimo je uključeno u to. Ako govorimo o novcu tu je; tu je kuća, automobil, sedmica na lotu, lepa odeća, putovanja, knjige za decu… Sve već postoji. Reci sebi:

  • Sve što želim već je postignuto.

I jednostavno oseti vibracionu stabilnost toga. Osećaj da nema nedostatka u tom temelju daje osećaj moći, slobode i mira jer ti u stvari ne možeš ništa iskreirati tako obilato iz stanja nedostatka.

U temelj našeg blagostanja utkan je i Mir. I iz tog stanja Mira, koji dolazi i iz znanja da dolazimo sa mesta gde nema potreba i gde znamo za svoju večnu prirodu, nismo u konfuziji sa ego efektom, sa potrebama, sa nedostatkom, sa mislima o nedostatku.

Nauči da podržiš sebe. Možeš sama sebi osigurati mir, mentalnu i emocionalnu stabilnost tako da se poravnaš sa vibracionim saznanjem da sve što želiš već je postignuto!

  • Kada unutar sebe aktiviramo taj osećaj “sve što želim već je gotovo”, većina ljudi oseti da je to veliko olakšanje, veliki osećaj lakoće. To je naš temelj.

Sada kada znaš (ako nisi znala) da sve što želiš već je postignuto, i možeš to zamisliti kao neki večni osećaj koji je spojen sa tvojim srcem u centru tvog bića, unutar tela ili u umu, gde god želiš, vizuelizuj to.

Možeš zamisliti da se cela Kreacija proteže iz središta tvog bića. Ti si središte Kreacije, središna tačka od koje si spojena sa bezkrajnim poljem, sa bezkonačnim mogućnostima svega onoga što je već postignuto.

  • Ti aktiviraš bilo koje mogućnosti željenog, činiš ga više mogućim, ostvarivim u tvom iskustvu.
  • Tako da sve što želiš doneseš u SADA i OVDE.
  • Aktiviraj mogućnosti tvoje želje tako što ćeš dovesti sve što želiš u sadašnje osećanje.

Mi često pristupamo prilično automatski, sa ograničenog stanovišta, kad god želja dođe ili je u nekom smislu preuzeta odozgo u naš mozak i našu umnu svesnost, u našu ličnu svesnost. Mi imamo nameru da automatski projektujemo naše želje u stanje nedostatka.

Imamo nameru da nedostatak uključimo u to jer željeno automatski propuštamo kroz naš sistem za filtriranje, koji to preliva u suprotno, u bazu nedostatka kreacije.

Recimo, volela bi da imamaš novu, veliku kuću. Više JA kaže: “O, to bi bilo baš uzbudljivo.” Tada ti, tvoja ličnost, tu ideju automatski pušta kroz filter: “Šta mi je palo na pamet? Kako da kupim kad nemam dovoljno novca a novac ne volim da pozajmljujem. Teško je sve to organizovati…”

I odjednom većina vibracionog fokusa postaje nedostatak stvari vezanih za ono što želiš. Zato je vrlo važno da osetiš unutar želje da je već manifestovana ovde i sada. Ukloni nepoverenje, što je više moguće, da nije ovde i sada.

Kada to uradiš biće to jedna od najmoćnijih manifestacija ili ubrzanje (akceleracija) tvojih sposobnosti da prirodno budeš u toku obilja manifestacija (u ovom slučaju novca).

Jednostavno prebaci se od “nije ovdedopa, ovde je“.

  • Bez obzira na to šta mi fizička realnost želi reći ja kažem da je ovde, osećam da je ovde, osećam ga unutar bića, unutar tela, ovde i sada.
  • I samo ostani sa tim osećajem, budi u stanju želje ne da bi znala da li se fizički nešto dogodilo ili ne.
  •  To podiže tvoju vibraciju.
  • Tako Više JA komunicira sa tobom.

Oseti da možeš činiti mnogo  – “ja mogu”

Ljudska saka koja drzi zlatni pehar iz koga izlaze zlatni listici

Prva dva principa, dve Istine su osnova, temelj manifestacije svega, pa i novca. Ovaj treći princip, u stvari je metod, jer ovde je više reč o detaljima – o novcu, finansijama, o sredstvima kojima bi mogli fizički učiniti ono što želimo da učinimo da bi dobili željeno.

U čemu se sastoji metod? Dok ideš kroz svakodnevni život, gledajući stvari u svojoj realnosti ili one trenutno u mašti, nekako aktiviraj osećaj da ti to možeš:

  • možeš kupiti tu stvar, možeš postići to ili ono, možeš se osloboditi stvari ako želiš, možeš podeliti tu stvar, manifestovati tu stvar.

Ovde se radi o stalnom afirmisanju i naglašavanju potrošačke moći koju imaš čak i ako imaš 2€, 200 dinara (ili neke druge valute manjeg iznosa) na bankovnom računu ili si možda u minusu 10 000€.

Uvek možeš naglasiti stvari koje možeš učiniti, kupiti, potrošiti, dati, primiti. Uvek možeš naglašavati šta imaš i šta sve sa tim možeš. I čim počneš stvarati taj mali razmak da nešto vidiš drukčije, kroz ovu vibracionu igru, počećeš se osećati sve više i više sposobno, više i više kao da pročišćavaš svoju energiju, kao da transformišeš “ja ne mogu”, nemam dovoljno novca, uja mogu“, mogu da kupim čokoladicu, sok, ovo jelo, svesku…

  • Ako imaš samo 10€ (1000 dinara ili neku drugu valutu) možeš ih iskoristiti 10x na danmentalno kupuj stvar od 5, 8 ili 10 €. Na taj način ti vibraciono trošiš 100x po 10€ što je 1000€.
  • To je samo jedan od načina kako povećati obilje (u ovom slučaju imati više novca).
  • To je igra uma, da zavaraš svoj uslovljeni um i budeš više u stanju da vidiš šta više voliš da se dogodi.

Ovo je način da više budeš u energiji “mogu ovo”. Da li sada mogu da kupim sebi lak za nokte, poklon za prijatelja…? Da, ako hoću – mogu, mogu, mogu, mogu, čak ako imam samo 1€ (“kupuj” manje stvari, npr. olovku), i tako 100 x ja mogu.

Oseti prisutnost i područje tvoje potrošačke moći, oseti da možeš činiti mnogo.

Ovaj metod možeš koristiti i za davanje jer to je i najbitniji deo toka obilja – osećaj DA MOŽEŠ DA DAŠ. Koliko puta pomislimo da nemamo dovoljno ni za sebe. Poklanjaj, za početak u mašti, a onda će biti i u praksi.

Najvažnije je da osećaš da možeš dati, možeš primiti, sve je to isti tok. Ti treba da se osećaš kao da imaš kapacitet da možeš nekome dati nešto ne da bi osećala grč ili da će ti nešto nedostajati.

Naglašavaj male stvari koje u fizičkoj realnosti ti stvarno možeš uraditi; to ne znači da stvarno moraš potrošiti tih nekoliko evra 10000 puta. To jednostavno znači da bi mogla, ako bi htela u tom trenutku.

Suština je da dođeš na vibraciju Ja mogu – ja mogu da putujem u Pariz, mogu da kupim auto, mogu da poklonim… – mogla bih ako bih želela. Ovo će te dovesti do toka – ja imam novac. Dođi u vibraciju koliko toga možeš učiniti, samo budi u energiji “JA MOGU“.

Novčanik pun vrednih novčanica

uske ruke drze otvoren braon novcanik iz koga viri sto evra

Evo jednog jednostavnog metoda, varijacija na gore opisani metod, koji će ti pomoći da emituješ vibraciju primanja novca. Ako si u mogućnosti uzmi jednu veću novčanicu (ušteđevinu ili od novaca koji si spremila nešto da platiš), iz razloga da možeš više da “trošiš”. Ako ne, uzmi novčanicu bilo koje vrednosti, 1000, 5000 dinara, 10€…Mi ćemo koristiti primer sa 100€.

  • Novčanicu od 100€ stavi u svoj novčanik, u torbicu.
  • Kad god se dotakneš novčanika seti se da je unutra 100€.
  • Oseti zadovoljstvo zbog toga, što češće.
  • U toku dana mentalno beleži mnoge stvari koje bi, ako bi htela, mogla da kupiš sa tim novcem.

Ako te put nanese mimo nekog dobrog restorana pomisli da bi, ako bi želela, mogla da uđeš unutra i pojedeš dobar obrok. Kada se nađeš u prodavnici tekstila podseti sebe da bi mogla, kada bi to želela, da kupiš ovu haljinu, ovaj džemper, ovu majicu… Kada kupuješ hranu, budi svesna da je tu mnogo proizvoda koji ti u tom trenutku možda nisu potrebni ali, ako bi to želela, mogla bi da ih kupiš.

Ne moraš ići u prodavnici samo kad moraš nešto da kupiš, ponekad namerno idi, i kad ti ništa ne treaba, i “troši” svojih sto evra. Ako mentalno potrošiš tih 100€, 20 ili 30 puta u toku jednog dana, dobijaš vibraciju koristi jednaku trošenju dve do 3000€.

Radi to svakoga dana, više dana zaredom pre nego što taj novac uložiš u plaćanje nečeg, ranije planiranog. Ako nemaš obaveza, novčanicu stalno nosi sa sobom i raduj se šta sve možeš da kupiš, i “kupuj”. Prepusti se i uživaj u ovoj igri.

  • Kada mentalno, iznova i iznova, trošiš ovaj novac emituješ vibraciju dobrobiti, sigurnosti, izobilja i finansijske sigurnosti.

U tvom iskustvu, pre ili kasnije, uglavnom pre, počeće da se pojavljuju neočekivane svote novca, počeće da se događaju magične stvari, “male” i “velike” – prodavac će ti dati popust, ljudi koje ne poznaješ počeće da ti nude novac, stvari na koje si bila spremna da potrošiš novac sada stižu…

Ušteđevina od 100€ može da poraste na 1000€, pa na 10.000€, pa na 100.000€, pa na …

Zuti smesko na obali mora Zabavi se i uživaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *