Kako manifestovati željeno?

Sve što smo mi, kao ljudska bića, stvorili na ovoj planeti prvo je našlo izraz u umu, a zatim se manifestovalo u spoljašnjem svetu. Ako nemamo moć da zadržimo svoj um onako kako želimo, ono što stvaramo biće slučajno i nasumično.

Ako svesno generišemo misli u svom umu i ako su jednosmerne, usmerene ka željenom, one će pronaći put do željenog iskustva. To će se manifestovati prirodno. Više o tome u tekstu koji sledi.

Jednosmerna organizacija uma

Ako svoj um dovedemo do određenog nivoa organizacije, naše telo, emocije i osnovna životna energija se organizuju na isti način u tom pravcu. Jednom kada svoj um, telo, emocije i životnu energiju usmerimo u jenom pravcu sve što poželimo, desiće se!  Desiće se ako ostanemo nepokolebljivi na tom putu.

Željeno unosimo u svoju fizičku stvarnost kroz misli, osećanja i verovanja. To znači da ono na šta se fokusiramo jeste ono što unosimo u svoju stvarnost. Ceo proces pretvaranja željene realnosti u fizičko iskustvo se sastoji iz tri nerazdvojiva dela, koji se odvijaju određenim redosledom – VIDI, OSETI, BUDI.

VIDI željeno iskustvoVeliko ljudsko oko u oku crtez visokih zgrada ispod oko vrhovi drveca

Kada svesno stvaramo realnost koju želimo , prvi korak je da to vidimo.

Zamisli stanje koje želiš i sve simbole koji idu uz to, bez obzira na to da li se radi o materijalnim željama – automobil, kuća,  komad zemlje, novac – ili o mogućnostima da radiš šta god poželiš – željeni partner, beba ili bilo šta što ti simbolizuje uživanje, ono što ti jesi, istinsko izražavanje tebe.

Kada nešto zamisliš, tvoje trenutno JA, sa svoje lokalizovane pozicije u ovoj konkretnoj paralelnoj realnosti, intuitivno se povezuje na tvoj birač kanala ili tvoj radio, tvoju antenu – a to nije ništa drugo nego tvoja “mašta”, tvoja svest – mašta. Više u tekstu »Snaga imaginacije« 

Ti povezuješ svoju maštu sa paralelnom realnošću koja deluje kao da je udaljena iz tvog prostora, u smislu tvog vibracionog stanja i smislu toga kako se to stanje manifestovalo u tvom svetu koji budna sanjaš. To zoveš maštom jer se čini da nije vidljiva i “realna”.

Ona nije vidljiva u tvom trenutnom fizičkom vibracionom stanju, ali jeste realna na tom alternativnom nivou Više Svesti.

  • Ti prelaziš na taj alternativni nivo svoje svesti koji već doživljava manifestaciju te paralelne realnosti. A to, kroz tvoj trenutni doživljaj sebe, deluje kao mašta.

Na to je moguće sasvim bukvalno gledati kao na učitavanje (daunlod-download), kao kada smo uključeni online (na vezi) i kliknemo na dugme gde piše “učitaj sada” (download now).

Ovo je tvoje činjenje, tvoj prvi čin – vidi – stanje kada nešto vidiš. Kada to što vidiš dovoljno dugo vidiš – recimo 10, 20 ili 30 sekundi – ti u tom vremenu, u stvari, zamišljaš tu relnost. Pritisnula si taster i sada počinješ da učitavaš tu datoteku (fajl-engl.file), tu paralelnu realnost u svoju svest.

  • Ono što se bukvalno dešava je to da ti menjaš vibraciono stanje svoje svesti, a zatim počinješ da opažaš i prelaziš u tu konkretnu realnost.
  • Sa linearnog stanovišta vremena i prostora, mogli bismo reći da učitavamo tu alternativnu realnost u svoju Svest.
  • A zapravo, mi pravimo samo trzaj u svojoj Svesti koji nam omogućava da proizvedemo ili aktiviramo drukčiju realnost unutar tog polja ovde i sada; unutrar iste nepromenljive Svesnosti.
  • Bukvalno se to dešava.

Više simbolično mogli bi reći da se povezujemo sa paralelnom realnošću koja je “negde tamo”, u drugom odeljku naše Svesti (ovo nije sasvim tačno ali poslužiće kao analogija). Tako da usklađivanje sa tom drugom realnošću je da je vidiš, da je vizuelizuješ, zamišljaš je.

Time što nešto vidimo mi počinjemo da učitavamo megabajte, datoteke (fajlove), kodove koji zapravo stoje iza te realnosti, u našem trenutnom osećaju Svesnosti, u našoj Svesti.

Dakle, kada nešto vidimo mi ga aktiviramao, kliknemo na drugme, prihvatamo da učitamo tu realnost.

Što više vidimo ono što je u našoj mašti, što više to zamišljamo, više počinjemo i da ga osećamo. Kada počnemo da ga osećamo to znači da je učitavanje napola dovršeno.  Zapravo, počinjemo da osećamo kako je to nešto, a možda čak i pritisnemo taster počni (play). Počinjemo da čujemo prve taktove te konkretne pesme. Gledamo prvih par scena tog filma dok se ostatak još učitava.

Kada osećamo nešto, znači da počinjemo više nego ranije da doživljavamo stvari sa tačke gledišta te realnosti.

OSETI da je baš tako kako vidišDevojka u zutim pantalonama i beeloj majici trci obalom mora i u levoj ruci drzi traku sa buketom sarenih balona

Čim nešto zamišljaš ti zapravo počinješ opažati detalje toga i počinješ sebi davati dopuštenje da uživaš kao da je to stvarno, počinješ osećati.

  • Osećaj toga znači da stvaraš most između ove realnosti i druge realnosti.

Most je osećaj, to je mesto gde imaginarno počinje preuzimati (download) vibracioni uzorak tog paralelnog sebe, te paralelne verzije sebe koji ima sve te stvari koje želiš. Počinješ to osećati, počinješ menjati svoje vibraciono polje.

Počinješ osećati kako je biti ta alternativna verzija sebe. Kada osetiš to nešto ti zapravo počinješ da veruješ u to.

BUDI iskustvo koje si videla i osetilaObris zene okrenute ledjima koja gleda u zvezdano plavo belo nebo

Čim poverujemo u to, mi počnemo to i da budemo. – postanemo to, živimo to.

Kada počneš menjati svoje vibraciono polje u jednom trenutku to postane tako stvarno, tako živo da postane više stvarno nego tvoja sadašnja fizička realnost. I tada, ti je živiš, ti je prepoznaješ, ti se počinješ ponašati kao da je to stvarnost, ponašaš se u skladu sa tim, ti veruješ u to.

Reagujemo kao da jesmo ta alternativna verzija koju samo najpre samo videli, izdaleka. Možemo početi to da budemo, možemo početi da u to verujemo jer smo mogli sve da osetimo.

Kada je počelo da deluje stvarno, mogli smo da poverujemo. A sada kada verujemo, možemo uskoćiti u cipele te realnosti, možemo istinski biti to vibraciono stanje i u skladu sa njim postupati.

Kada to budemo, naša fizička manifestacija, počinje da se preobražava. Vreme i prostor počinju da svojom iluzornom energijom obavijaju naše utvrđeno vibraciono stanje.

Naš novi osećaj bistvovanja sada se manifestuje kroz fizičku iluziju Svesti.

Dakle – Vidi, Oseti, Budi! 

Proces stvaranja željenog iskustvaDelimicno vidljiva planeta na plavom nebu, devojka u beloj haljini iz uzdignute leve ruke spusta tanak pojas belih malih sfera

Ovo je, u stvari, vrlo jednostavan proces, to je najbitnije u celoj priči. Možeš ga primeniti na bilo šta o čemu sanjaš, na bilo koju želju koju osećaš kao istinski važnu.

Dakle, izaberi nešto što te uzbuđuje. Prebaci se na zamišljenu realnost koja te uzbuđuje. Nije bitno da li je praktična ili realna, zato što je, na kraju krajeva sve “realno” za Svest.

Mašta je podjednako validna kao i “fizička mašta”, prosto je manje ograničena. Ona je isto tako realna za Svest kao što je za tebe realna ova fizička realnost.

Uživaj u svojoj mašti, bez obzira na to kakva bila, i neka tvoja želja bude nešto što te istinski uzbuđuje. Neka to bude nešto što čini da osećaš harmoniju, apsolutni sklad, obilje, svoju istinu i integritet.

Kada zamišljaš nešto što te zaista uzbuđuje, možeš početi i da osećaš, možda čak i nakon nekoliko sekundi. Ali sigurno nakon 20 sekundi počećeš da osećaš izvesne stvari vezano za tu realnost. To jednostavno znači da si pritisnula taster za učitavanje.

Ti zapravo učitavaš osećanja takvog vibracionog stanja i to će proizvesti tu konkretnu realnost ili nešto vrlo nalik njoj.

  • Kada počneš da osećaš, dopusti sebi da u potpunosti uživaš u svim ovim osećanjima, kao da su prava.

Pokušaj da ne obraćaš pažnju na svoju fizičku realnost. U ovoj fazi procesa Vidi, oseti, budi, veoma je važno da ne uključuješ misli poput: “O, ali moja fizička realnost nikada ne može sadržati ovu zamišljenu realnost.”

Moraš se osloboditi svih ograničavajućih ideja u ovoj krhkoj fazi procesa manifestacije.

  • Najpre vidi nešto, pa to oseti, a zatim sasvim ignoriši sve misli o trenutnoj fizičkoj realnosti.
  • Ignoriši ono što jeste i pređi na “ono što će biti” tako što ćeš se potpuno uživeti u tu realnost.
  • Nije važno da li veruješ ili ne da će se to dogoditi. Jednostavno dospusti sebi da se osećaš uzbuđeno.

Kada počneš da osećaš, možeš početi stvarno da veruješ da je nešto u tom smislu moguće. Možda ne baš kako si ti zamislila – možda čak i bolje od toga, ako otvoriš prostor za to. To je iznenađenje, misterija koja se pojavljuje u vidu iznenađenja u svetu manifestacije.

Dakle, kada počneš da osećaš, ti učitavaš to osećanje u svoje trenutno vibraciono stanje. Ovo je divna faza ovog procesa jer možeš da osećaš radost i pre željene manifestacije. Uživaš u tome da osećaš tu realnost. Kada osećaš, počinješ da veruješ da je nešto nalik tom vibracionom stanju moguće.

Ako je to osećanje prave uzbuđenosti, bićeš u prijatnom stanju koje je na višem nivou od stanje koje podstiče nedostatak i verovanja u ograničenja. U tom stanju izbuđenja nekako osećaš strahopoštovanje prema kreaciji koja sebi pruža uzbuđenje ispoljeno kroz tebe, i osećaj da si voljena, osećaj da si povezana sa svojim istinskim JA.

  • Ti znaš da je sve moguće i da nema granica.
  • Znaš da možeš da manifestuješ šta god poželiš.
  • Bez napetosti, bez pretvaranja svega u nekakav projekat, bez potrebe da se desi na određen način ili u određeno vreme.

Jednostavno ostavi sve otvoreno. Prepusti Višem JA detalje kako će se sve odvijati.

  • Tvoja jedina “dužnost” je da budeš u tom vibracionom stanju osećaja one realnosti koja prija, bez osvrtanja na ograničenja tvoje trnutne, manifestovane fizičke realnosti.

Kada si u tom stanju radosti i sreće i ne-fizičke orijentacije, i osećaš se zaista dobro, počećeš da veruješ u izvesne stvari.

  • Dobar osećaj počinje da menja tvoja uverenja, počinje da se sliva u tvoj sistem uverenja.

Kada počnu da se menjaju tvoja uverenja, počinješ da se ponašaš drukčije. Počinješ da reaguješ kao osoba koja je bogata, srećna, ostvarena, koja je u zdravoj vezi, koja poseduje kuću u kakvoj je oduvek želela da živi; koja radi posao koji je oduvek želela…

Počinješ da se ponašaš kao ta osoba, bez ikakvog otpora. Zadrži pažnju (u srcu) na osećaju uzbuđenosti, u potpunosti prigli sreću koja je već tu, primećujući da više i nemaš potrebu za fizičkom manifestacijom, jer već osećaš sreću iznutra.

Kada to uradiš, bez ikakve sumnje, tvoja realnost će se značajno promeniti i u potpunosti reflektovati ovo novo vibraciono stanje. Možda se neće pojaviti u formi koju si očekivala, ali pojaviće se – često čak i u boljoj formi od onoga što si mogla zamisliti u nižem vibracionom stanju u kome si bila pre procesa Vidi, Oseti, Budi.

Zabavi se i uživaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *